Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, “Taraklı ilçemize 6 ton su ve 250 kilogram da köpük taşıma kapasitesi olan aracımızı teslim ediyoruz. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Taraklı’da bulunan İlçe İtfaiye Grubu’na yeni bir araç teslim etti. Taraklı Belediyesi önünde gerçekleştirilen teslim törenine Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, Müdahale Şube Müdürü İbrahim Kara, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Vedat Selamet, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Taraklı’ya Hayırlı Olsun
Törende konuşan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman yeni aracın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Yeni itfaiye aracının hayırlı hizmetlerde kullanılmasını dileyerek konuşmalarına başlayan İtfaiye Daire Başkanı Ayhan Orhan Arancı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Taraklı’ya modern bir itfaiye aracı kazandırılması konusunda bize talimat vermişlerdi. Bizde bunun üzerine hemen harekete geçtik. Taraklı ilçemize 6 ton su ve 250 kilogram da köpük taşıma kapasitesi olan aracımızı teslim ediyoruz. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi.