Büyükşehir Belediyesi SASKİ tarafından içmesuyu altyapısı tamamlanan Taraklı ’ya bağlı Tuzla ile Hark Mahallelerini kapsayan grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu. Akbulut, “3 bin 800 metre uzunluğundaki güzergâhı 4 bin 300 ton sıcak asfalt ile yeniledik. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. SASKİ ekipleri tarafından içmesuyu altyapısı inşa edilen Taraklı’ya bağlı Tuzla Mahallesi ile Hark Mahallesi arasındaki güzergâh sıcak asfalt ile buluştu.

4 bin 300 ton asfalt
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Şehrimizde asfalt çalışmalarımıza belirlediğimiz program dâhilinde devam ediyoruz. Ekiplerimiz farklı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Taraklı ‘ya bağlı Tuzla ile Hark Mahallesini kapsayan güzergâhın SASKİ tarafından içmesuyu altyapısı inşa edilmesinin ardından asfalt serim işlemlerine başladık. 3 bin 800 metre uzunluğundaki güzergâhı 4 bin 300 ton sıcak asfalt ile buluşturduk. Yeni yüzüne kavuşturulan grup yolunun hemşehrilerimize ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.