Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Huzur’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Romanın kahramanlarından Mümtaz’ın huzuru arama hikayesini anlatan gösterim, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri AKM’de sahnelenen ‘Huzur’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

Ödüllü gösterim>
Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ‘Huzur’ kitabından esinlenerek Kenan Işık’ın girişimleriyle tiyatroya uyarlanan ve Yönetmenliğini Nurullah Tuncer’in yaptığı tiyatro, uluslararası birçok ödüle layık görüldü. Romanın kahramanlarından Mümtaz’ın huzuru arama hikayesini anlatan gösterim, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, tiyatro gösterimlerinin 20 Mart Salı günü ‘Karanlıkta Komedi’ isimli oyun ile devam edeceği ifade edildi.