Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sanatçı Dürdane Ünver ve Proje Grubu’nun hazırladığı eserlerden oluşan ‘Katı’ Sergisi’ Sakarya Sanat Galerisi’nde açıldı. Kültür sanat dostları hat, sulu boya, cilt ve katı’ sanatlarını buluşturan sergiyi 17 Temmuz Perşembe gününe kadar ziyaret edebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sanatçı Dürdane Ünver ve Proje Grubu’nun hazırladığı eserlerden oluşan ‘Katı Sergisi’ Sakarya Sanat Galerisi’nde açıldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılışında söz alan Usta Sanatçı Dürdane Ünver, Büyükşehir Belediyesi’ne kültür ve sanata yönelik hayata geçirilen yatırımlardan dolayı teşekkür etti, düzenlenen sanat buluşmalarının şehre önemli bir artı değer kazandırdığının altını çizdi.

17 Temmuza kadar ziyaret edilebilecek
Sakarya’da önemli bir sanat duyarlılığının oluştuğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kılıç ise, Ünver’i tebrik ederek, günün anısına hediye takdim etti. Gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, sergide yer alan eserler hakkında Sanatçı Dürdane Ünver’den tek tek bilgi aldı. Dürdane Ünver ve Proje Grubu’nun hazırladığı eserlerden oluşan ‘Katı Sergisi’, 17 Temmuz Perşembe gününe kadar Sakarya Sanat Galerisi’nde kültür sanat dostları tarafından ziyaret edilebilecek.