Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleyman Binek Caddesi’nde zemin iyileştirme çalışmaları başladı. Bin 500 metrelik güzergahta tamamlanacak rehabilitasyon işlemlerinin ardından cadde asfalta hazır hale getirilecek ve kaldırımı, bisiklet yollarının yanı sıra 13 metre genişiliğiyle bölünmüş yol olarak hizmet sunacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Süleyman Binek Caddesi’nde zemin rehabilite çalışmaları başlatıldı. Bin 500 metrelik güzergahta tamamlanacak rehabilitasyon işlemlerinin ardından cadde asfalta hazır hale getirilecek ve kaldırımı, bisiklet yollarının yanı sıra 13 metre genişiliğiyle bölünmüş yol olarak hizmet sunacak.

Zemin iyileştirme çalışmaları başladı
Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Süleyman Binek Caddesi’nde başlattığımız dönüşüm çalışmalarımız zemin rehabilitasyonu ile devam ediyor. Bin 500 metrelik güzegahta daha önce tamamlanan altyapı çalışmalarının da zarar görmemesi adına titiz bir şekilde işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kaldırımı ve bisiklet yollarının yanı sıra 13 metre genişliğe sahip olacak Süleyman Binek Caddesi tamamlandığında bölünmüş yol olarak hemşehrilerimize hizmet sunacak. Zemin iyileştirmelerinin ardından asfalt ile de caddeyi yeni yüzüne kavuşturacağız” denildi.