Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti. ‘Sorumluluk Sahibi Olmak’ dersi kapsamında merkezi gezen öğrenciler, hayvanlara ve çevreye karşı sorumluluklarını yetkililerden dinledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri Değerler Eğitimi kursiyeri ‘Sorumluluk Sahibi Olmak’ dersi kapsamında Büyükşehir Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret etti. Merkez’de ayrıntılı bir gezi yapan minik öğrenciler, hayvanlar ve çevreye karşı sorumlulukları ile ilgili sorumluluklarını yetkililerden dinledi. Bakımevi’nin minik ziyaretçileri en çok ilgiyi merkezde misafir edilen sokak hayvanlarına gösterdi. Hem öğrenme hem de tecrübe edinme fırsatı bulan kursiyerler, keyifli bir günü daha geride bıraktı. SGM’den yapılan açıklamada ise, benzer ziyaretlerin devam edeceği kaydedildi.