Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı-Söğütlü arasındaki Çamyolu, Göktepe, Taşkısığı, Akarca ve Küçük Söğütlü mahallelerini kapsayan 10 kilometrelik arterde yenileme çalışmaları 26 Nisan Cuma günü başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Adapazarı-Söğütlü arasında yer alan Çamyolu, Göktepe, Taşkısığı, Akarca ve Küçük Söğütlü mahalellerini kapsayan 10 kilometrelik arter yenilenecek. 26 Nisan Cuma günü itibariyle çalışmalar başlayacak ve güzergah yeni yüzüne kavuşturulacak. Çalışmalar dolayısıyla araç ulaşımları tek şeritten sağlanacak. Vatandaşlarımızın alternatif güzergahları (Adapazarı-Karasu Bölünmüş Yolu, Taşkısığı-Harmantepe-Akçakamış-Söğütlü Yolu) kullanmaları önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.