Büyükşehir Belediyesi YOLBAK Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Akbulut, “Söğütlü ilçemizi Adapazarı’na bağlayan 12 kilometrelik grup yolumuzda asfalt çalışmalarına başladık. Akçakamış ve Çaltıcak arasında kalan güzergâhın asfalt serim işlemlerini tamamladık. 8 kilometrelik kısımda 9 bin ton asfalt kullandık. Beşdeğirmen ve İmamlar arasını da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Söğütlü, Adapazarı bağlantı yolu olan İmamlar, Beşdeğirmen, Akçakamış ve Çaltıcak mahallelerini kapsayan 12 kilometrelik güzergâhta asfalt serim işlemleri başladı.

12 kilometrelik grup yolu
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Söğütlü ilçemizi Adapazarı’na bağlayan 12 kilometrelik grup yolumuzda asfalt çalışmalarına başladık. Yolumuzun temel serimini gerçekleştirdik ve 15 bin ton dolgu malzemesi kullandık. Akçakamış ve Çaltıcak arasında kalan güzergâhın asfalt serim işlemlerini tamamladık. 8 kilometrelik kısımda 9 bin ton asfalt kullandık. Beşdeğirmen ve İmamlar arasını da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Şimdiden Söğütlü’ye hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.