Büyükşehir özel sinema gösterimleri kapsamında bu hafta Asghar Farhadi’nin ‘Bir Ayrılık’ isimli filmi sinemaseverler ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi özel sinema gösterimleri kapsamında bu hafta Asghar Farhadi’nin ‘Bir Ayrılık’ isimli filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Ofis Sanat Merkezi cep sinema salonunda gerçekleşen ücretsiz gösterime kültür sanat dostlarının katılımı yoğun oldu. Birçok uluslararası festivalden övgülerle dönen filmde başrol oyuncularının üstün performansı dikkat çekerken, beyazperdeye yansıyan Nadır ve Simin’in çocuklarının velayeti konusundaki ikilemleri ve beraberinde yaşadıkları izleyiciden tam not aldı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada özel sinema gösterimlerinin Kasım ayı için sona erdiği, Aralık ayında ise dünya sinemasından dikkat çeken yapımların Sakarya seyircisi ile buluşmaya devam edeceği kaydedildi.