Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat etkinlikleri OSM’de düzenlenen ‘Genç Karl Marx’ filminin gösterimi ile devam etti. Merve Başkaya “Arkadaşlarımızla Ofis Sanat Merkezi gibi güzel ve samimi bir ortamda film izliyoruz” derken Sinan Beri ise “Her Perşembe Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen sinema etkinliklerini ilgiyle takip ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat etkinlikleri Dünya Sinemasından Seçme Film Gösterimleri ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde yönetmenliğini Raoul Peck’in üstlendiği 2017 yılı yapımı ‘Genç Karl Marx’ filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filme, izleyicilerin ilgisi yoğun oldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yoğun ilgi dolayısıyla film gösterimlerinin sayısının artacağı ifade edildi.

Güzel ve samimi bir ortam
Sinema gösterimi için OSM’ye gelen Merve Başkaya, “Büyükşehir Belediyesi içeriği gayet dolu ve entelektüel birikimi yüksek olan etkinlikler düzenleniyor. Genellikle festival filmlerini bizlerle buluşturuyor. Umarım en yakın zamanda da nostalji film günleri gerçekleşir. Arkadaşlarımızla Ofis Sanat Merkezi gibi güzel ve samimi bir ortamda film izliyoruz” diye konuştu.

İlgiyle takip ediyorum
Sinema gösterimlerini ilgiyle takip ettiğini ifade eden Sinan Beri, “Halka açık ve ücretsiz düzenlenen sinema etkinlikleri şehrimize kültür sanat açısından büyük bir anlam katıyor. Her Perşembe Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen sinema etkinliklerini ilgiyle takip ediyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin şehrimize kazandırdığı Ofis Sanat Merkezi pek çok ihtiyacı karşılıyor. Sinema gösterimlerine geldiğimizde OSM’de ki sergileri de gezme şansımız oluyor” ifadelerini kullandı.