Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park’ta yeni dönem kayıtları başladı. 16 Eylül Pazartesi günü başlayan ve 29 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek kayıtlara başvuru sayısı 5 bine ulaştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park’ta yeni dönem kayıtları başladı. 16 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan kayıtlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yapılan açıklamada, güz dönemi kurslarına yoğun ilgi gösteren öğrenci ve ailelerine teşekkür edildi.

5 bin kayıt
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Birbirinden farklı 38 branş ile eğitim verecek Sosyal Gelişim Merkezlerimiz ve Macera Park’ta güz dönemi kayıtları başladı. 29 Eylül Pazar günü kayıtların sona ereceği kurslarımızda Sosyal Gelişim Merkezlerimize ve Macera Park’a şu ana kadar 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı. Vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sosyal Gelişim Merkezlerine bizzat gelerek yada www.sakarya.bel.tr adresinden online kayıt olunabilen kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 444 40 54 (dahili 3787-3788) numarasını arayabilirler” ifadelerine yer verildi.