Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Her yıl olduğu gibi bu yaz tatilinde de 7-14 yaş arası çocuklar için eğlenme, öğrenme ve paylaşmanın adresi Sosyal Gelişim Merkezi olacak. 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak Yaz Kursları kayıtlarına tüm öğrenci ve velileri bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Sosyal Gelişim Merkezi’nde Yaz Kursları başlıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz tatilinde 7-14 yaş arası çocuklar için eğlenme, öğrenme ve paylaşmanın adresinin Sosyal Gelişim Merkezi olacağını dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak Yaz Kursları kayıtlarına tüm öğrenci ve velileri davet etti.

Zengin Ders İçerikleri
Zengin ders içerikleri ile öğrencileri ağırlayacaklarını ifade eden Yüce, “Bu yıl da Resim, Mutfak, Drama, Diksiyon, Gitar, Bağlama, Ney, Akıl Oyunları, Kuran’ı Kerim, Değerler Eğitimi, İngilizce Drama, Tasarım, Satranç, Maket Yapım Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi ve Drama ile İlkyardım Atölyesi gibi birçok çeşitli branşta zengin bir ders içeriğimiz olacak. Yaz kurslarımız gerek öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri; gerekse de var olan yeteneklerini doğru alanlara yönlendirmelerini sağlayacak” diye konuştu.

Kayıtlar 20 Haziran’da Başlıyor
20 Haziran Pazartesi günü başlayacak kayıtların ardından yaz kurslarında ilk ders zilinin 11 Temmuz Pazartesi günü çalacağını da açıklamalarına ekleyen Davut Yüce, “6 hafta sürecek Yaz Kursları’nda 7-14 yaş arası çocuklarımıza yönelik eğitimlerimiz 19 Ağustos Cuma günü sona erecek. Alanında uzman eğitmenlerimiz, teknik ve teknolojik altyapımızla verimli bir yaz dönemine hazırız. Başvurularınızı www.sakarya.bel.tr veya Sosyal Gelişim Merkezi’nden bizzat yapabilirsiniz. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 444 40 54 (dâhili: 3787) numarasını arayabilirler” dedi.