Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezinde yeni dönem eğitimleri başladı. 13 branş ve 5 farklı atölyede gerçekleştirilen derslere tam 3 bin 600 öğrenci kayıt yaptırdı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, SGM’ye gösterilen ilgiden dolayı tüm ailelere teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde (SGM) yeni dönem eğitimleri başladı. 13 branş ve 5 farklı atölyede gerçekleştirilen eğitimlerde 7 – 14 yaş aralığındaki öğrenciler yer alıyor. Yeni dönemde de aile ve öğrencilerin yoğun talebi ile karşılaştıklarını ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, 2016-2017 eğitim yılı için SGM’de 3 bin 600 öğrencinin ders başı yaptığını belirtti.

Ailelere Teşekkür
Yüce, “26 Eylül Pazartesi günü başlattığımız başvurularımıza bugüne kadar 3 bin 600 öğrencimiz kayıt oldu. 15 Ekim Cumartesi günü itibariyle de eğitimlerimizi başlattık. İlk günkü heyecanımızla bu dönemde öğrencilerimize eğitimler sunmaya devam edeceğiz. Ailelerimizin beklentilerinin farkındayız. Sorumluluklarımızı biliyoruz. İnşallah verimli bir dönem geçireceğiz. Merkezimize gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyor; evlatlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kayıtlar Devam Ediyor
Kayıt almaya devam ettiklerini de belirten Davut Yüce, “Şu anda kayıt işlemlerimiz devam ediyor. Akıl oyunları, satranç, değerler eğitimi, drama-diksiyon-ritim, tasarım, mutfak, İngilizce, Arapça, resim, gitar, ney, bağlama ve bilgisayar tasarım branşlarında eğitimlerimiz var. Ayrıca Tiyatro, Türk Müziği Çocuk Korosu, Maket Yapımı Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi ve Drama ve İlkyardım Atölyesi olmak üzere 5 atölyemizde çalışmalar da yer alıyor. Çocuk Kulüpleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 4 054 (dahili: 3787-3788) nolu telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.