Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşan Başkan Toçoğlu, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İnşallah şehrimizin yeni vitrini olacak Demokrasi Meydanımızı Şubat ayında tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin yeni vitrini olacak Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek; Şubat ayında yeni meydanı tamamlayarak Sakarya’ya hediye edeceklerini ifade etti.

Çalışmalar devam ediyor
Başkan Toçoğlu, “Taş zemin kaplamaları ve yer döşemeleri devam ediyor. Atatürk büstü ve tören alanı teşkil ediliyor. Otopark ile meydanı bağlayan aks üzerinde çelik imalat çalışmalarımız tamamlandı. Tribün çelik imalatı devam ediyor. Oturma alanları ve meydanının ruhunun bir parçası olacak saksıların üretimi sürüyor. Altyapı, sulama ve elektrik işlemleri tamamlandı. Meydanı çevreleyen kaldırımlar meydanın dokusuna uygun vaziyette yenileniyor” dedi.

Örnek meydan
Başkan Toçoğlu, “Yeni Demokrasi Meydanımız hemşehrilerimizin nefesleneceği, oturup soluklanabileceği ferah ve canlı bir meydan haline dönüştüreceğiz. Meydanımızın içerisinde yer alan son teknoloji Akıllı Şehir Uygulamaları ile Türkiye’ye örnek olacak bu meydanımızı Şubat ayı itibariyle tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.