Sakarya’nın eğitim geleceğine kazandırılacak 48 derslikli yeni İmam-Hatip okulunda çalışmalar kısıtlama günlerinde dahi tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde 2. kat kolonlarının da beton imalatları tamamlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirilen Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilen yeni eğitim külliyesi yükseliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ve iş insanlarının destekleriyle inşa edilen projede Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler kısıtlama günlerinde dahi çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 10 bin 476 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek projede kolonların beton dökümleri devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; İmam-Hatip okulunun hızla yükseldiğine dikkat çekerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eğitim külliyesi yükseliyor
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan ise şehrin yeni eğitim külliyesinde devam eden çalışmalara ilişkin şu bilgiler paylaşıldı: “Kısa süre önce gerçekleştirdiğimiz törenle temeli atılan 48 derslikli yeni İmam-Hatip Okulumuzu bir an önce hizmete sunmak adına yoğun bir şekilde çalışıyor, kısıtlama günlerinde de şantiye alanında imalatlarımızı sürdürüyoruz. 2. kat kolonlarının da beton döküm işlemlerine başladık. Kısa süre içerisinde projeyi şehrimiz eğitim geleceğine kazandırma hedefindeyiz. Eğitim salonları, sosyal alanları ve mimari konseptiyle 48 derslikli yeni eğitim yuvasının hayata geçirilmesinde emeği geçen, destek sağlayan herkese teşekkür ediyor, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz” denildi.