Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronavirüse karşı mücadele kapsamında oluşturulan dezenfekte ekibi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Ekipler şehrin her noktasında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürürken, Katı Atık Düzenli Depolama Sahası, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Katı Atık Aktarma İstasyonları da dezenfekte edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronavirüse karşı mücadele kapsamında oluşturulan dezenfekte ekibi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ilaçlama ekipleri dezenfekte çalışmalarına Katı Atık Düzenli Depolama Sahası, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Katı Atık Aktarma İstasyonları ile devam etti. Koronavirüs tehlikesine karşı tedbirleri en üst düzeyde tutan Başkan Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla alanında uzman ve deneyimli kişilerden oluşan ekipler ilk günden bu yana şehrin kamusal alanlarında yürüttükleri çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.