Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Lale Dağıtım Töreni’nde konuşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Hedefimiz; Sakarya’yı birlikte güzelleştirmek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Geleneksel Lale Dağıtım Töreni AKM önünde gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adem Kümbet, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geleneksel Olarak
Programın açılış konuşmasını yapan Türker Vardar, “Hedefimiz; Sakarya’yı birlikte güzelleştirmek. Dağıttığımız lale soğanlarının her birinin vatandaşlarımızın yüreğine sevgi, yüzüne tebessüm getirmesini diliyorum” diye konuştu. Vardar’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Kümbet, Genel Sekreter Yardımcısı Kardan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vardar vatandaşlara lale soğanı hediye etti.