Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında At’nağme’ Gravürleri Sergisi, Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatçı Tekcan’ın özgün eserlerinden oluşan sergi, 8 Şubat Pazar gününe kadar OSM’de ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sanatçı Süleyman Saim Tekcan’ın eserlerinden oluşan At’nağme’ Gravürleri Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilli Fevzi Kılıç’ın yanı sıra, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Sanatçı Süleyman Saim Tekcan ve sanatseverler katıldı.

Güzel Olanın İçinde Olmak
Eserlerini Sakaryalı kültür sanat dostlarının beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sanatçı Tekcan, “Estetiği okumak, güzel olanın içinde kendinizi bulmak ve başkalarının göremediğini görebilmek çok önemlidir. Ofis Sanat Merkezi’nde Sakaryalıların beğenisine sunulan bu eserler, 53 yıllık sanat hayatımın da kısa bir özetidir. Sanata ve sanatçıya yönelik atılan bu güzel adımlardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

8 Şubat Pazar
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Kılıç ise, Sanatçı Tekcan’a teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti. Programın devamında Tekcan, sergide yer alan eserler ile ilgili sanatseverlere bilgi verdi. Ofis Sanat Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen At’nağme’ Gravürleri Sergisi 8 Şubat Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.