Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de düzenlenen akıl oyunları ve satranç turnuvası tamamlandı. Etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüplerinin düzenlemiş olduğu Geleneksel Satranç ve Akıl oyunları turnuvası tamamlandı. 27 Nisan ve 4 Mayıs tarihlerinde düzenlenen yarışmada minikler eğlenirken öğrenmeyi de ihmal etmedi. Sapanca SGM’den yapılan açıklamada, “Turnuvamıza katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvamızda yer alan öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” denildi.

Dereceye giren öğrenciler şu şekilde;

Akıl Oyunları İlkokul grubunda dereceye giren minik yarışmacılarımız şu şekilde;

1. Nursima Köse
2. Semih İsmail Kök
3. Zeynep Asan

Akıl Oyunları Ortaokul grubunda dereceye giren yarışmacılar;

1. Yağmur Yeşil
2. Sude Erçit
3. Eren Topçu

Satranç İlkokul grubunda dereceye giren minik yarışmacılar;

1. Merve Demir
2. Hüseyin Cem Kara
3. Muhammed Taha Keskin.

Satranç Ortaokul grubunda dereceye giren yarışmacılarımız;

1. Ömer Faruk Furta
2. Samir Bilal Çapoğlu