SAMEK’lerde 2. Dönem Kayıtları Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim kurslarında 2. dönem kurs kayıtları başladı. 21 merkez 100 branşta yaygın eğitimde bir marka haline gelen SAMEK’ler, yeni dönemde de kursiyerlere hizmet sunacak.

Son kayıt tarihi 17 Ocak Cuma
Kursiyerlerin hem yeteneklerini keşfettiği hem de ev ekonomilerine katkıda bulunduğu SAMEK merkezlerine olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Şehrin markası haline gelen ve dikkat çeken eserlerin ortaya çıktığı SAMEK merkezlerinde kurs kayıtları başladı. Bir kursiyerin en fazla iki branşta kayıt yaptırabildiği kurslara katılmak isteyen öğrenciler en geç 17 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırabilecekler. Başvuruların www.sakarya.bel.tr adresinden yapılacağı kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 444 40 54 (Dâhili 3434) numaralı telefondan iletişim sağlayabilecekler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Sanat ve Meslek Eğitimi’nde 2. dönem açılacak olan branşlar şu şekilde:

Akyazı:  İngilizce, Arapça, Bilgisayar Kullanımı, Metin Tabanlı Robotik Eğitimi, Diksiyon, Bağlama, Gitar

Geyve: İngilizce, Bilgisayar Kullanımı, Metin Tabanlı Robotik Eğitimi, Diksiyon, Bağlama, Gitar

Karasu: İngilizce, Arapça, Bilgisayar Kullanımı, Bağlama, Keman, Gitar,

Sapanca: Arapça, İngilizce, Sütlü Tatlılar, Bilgisayar Kullanımı, Butik Pasta ve Kurabiye, Dünya Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Pastacı Çırağı, Aşçı Çırağı, ERP Sistemlerine Giriş, Diksiyon, Çay Saati Menüleri

Kocaali: Giyim Başlangıç, Gitar, Çeyiz, Keman, Kemençe, Aşçı Çırağı, Pastacı Çırağı, Ahşap Boyama, Arapça, El Nakışı, Takı Tasarım, Resim, Çini, Filografi, İngilizce, Hamur Teknikleri, Bilgisayar Kullanımı