Yeni dönem çalışmalarının aralıksız devam ettiği Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’ndan Arifiye ilçesinde 500’ün üzerinde vatandaş faydalanıyor. Arifiye SAMEK kursiyeri Havva Dündar ise memnuniyetini şu şekilde ifade ediyor: “Kurslarla birlikte yaşamımıza renk geldi, günümüz dolu dolu geçiyor”.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda yeni dönem tüm hızıyla devam ediyor. 60 branşta 6 bin öğrenciye verilen öğretim hizmetleri, ilçe merkezlerinde de yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda Arifiye SAMEK Merkezi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ilçede yürütülen öğretim faaliyetlerinden 500’ün üzerinde vatandaşın faydalandığı ifade edildi. Arifiye SAMEK kursiyerlerinden Havva Dündar ise vatandaşların verilen eğitimlerden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Aile bütçemize katkı sağlıyoruz
Havva Dündar, “Bu merkezlerde boş vakitlerimizi değerlendiriyoruz. Kurslarla birlikte yaşamımıza renk geldi, günümüz dolu dolu geçiyor. SAMEK Kursları ile kendime güvenim arttı. SAMEK’lerde yeni arkadaşlar ediniyoruz, yaptığımız ürünleri satarak aile bütçemize katkı sağlıyoruz. Bize bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.