Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan salgın destek paketleri Geyve’de vatandaşlara ulaştırılıyor. Ekipler maske ve dezenfektanın yer aldığı çantaları hanelere teslim ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan salgın destek paketleri hanelere ulaşmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler, planlanan takvim eşliğinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Geyve’de maske ve dezenfektanın da yer aldığı salgın destek paketlerini vatandaşlara ulaştırıyor. Bugüne kadar ise Karapürçek, Söğütlü, Taraklı ve Pamukova ilçelerini tamamlanmıştı.

Dağıtım ekipleri Geyve’de
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: “Başkanımız Ekrem Yüce tarafından her haneye ulaştırılacağı açıklanan salgın destek paketlerinin dağıtımı devam ediyor. Karapürçek, Söğütlü, Taraklı ve Pamukova’da tamamlanan, şehir merkezinde de bazı mahallelerde hanelere ulaştırılan salgın destek paketlerini Geyve’de vatandaşlarımıza ekiplerimiz aracılığıyla takdim ediyoruz. En kısa sürede ilçemizin tamamına paketlerimizi ulaştıracak ve dağıtımlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” denildi.