Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan çalışmayla Şal Sokak yeni yüzüne kavuşturuldu. 1. etap kapsamında bölgedeki altyapı ve yağmursuyu çalışmaları sonlandı; yaya yolları yenilendi; ışıklandırma sistemi değiştirildi ve asfalt serim işlemleri tamamlandı. Şal Sokak 1. etabı trafiğe açıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Şal Sokak’ta başlatılan yenileme çalışmaları sonlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun şehir merkezine müjdesini verdiği projenin etaplar halinde hayata geçirileceği açıklanmış, ilk etap kapsamında sokağın Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu girişinden Şerefiye Camii bölgesine kadarki alanında işlemler başlatılmıştı.

Şal Sokak’a Yeni Yüz
Güzergâhtaki çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şal Sokak’ta başlatılan proje kapsamında altyapı ve yağmursuyu çalışmaları sonlandı; yaya yolları yenilendi; ışıklandırma sistemi değiştirildi ve asfalt serim işlemleri tamamlandı. Güzergâh yeni yüzüyle trafiğe açılmış oldu. Kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerine bir yenisini daha ekledik. Şimdi de sokağın 2. etabında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bölge esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.