Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri ile Sakaryaspor altyapısını disipline ettiklerini ifade eden Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan, “Bizim için asli unsur Sakaryaspor A Takımına futbolcu kazandırabilmek. Yıl içerisinde A takıma oyuncu kazandırmamız halinde kendimizi başarılı bir sezonu geride bırakmış olarak değerlendirebileceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri, farklı yaş kategorilerinde devam eden çalışmalara ev sahipliği yapıyor. Sakaryaspor Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan, “Bizim için asli unsur Sakaryaspor A Takımına futbolcu kazandırabilmek. Yıl içerisinde A takıma oyuncu kazandırmamız halinde kendimizi başarılı bir sezonu geride bırakmış olarak değerlendirebileceğiz” diye konuştu.

Toçoğlu’na Teşekkür
İlaçan konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17 ve U19 takımlarımız tesislerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Burada çok güzel bir çalışma ortamımız var. Tüm çalışmalarımız düzene girdi. Tüm ekipmanlara sahip modern altyapı tesislerimiz ile Sakaryaspor’a önemli oyuncular kazandıracağımızı düşünüyoruz. Bir kez daha bu tesislerin hayata geçirilmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz.”

Türk Futboluna Yeni İsimler
“Sayın Başkanımızın çok doğru bir ifadesi var: ‘sportif başarı için tesisleşme şarttır’ diyorlar. Bu çok doğru. Büyükşehir’in altyapı sorumluluğunu tamamen üstlenmesinin ardından çalışmalarımızın daha disipline bir kapsam kazandığını ifade edebilirim. Dört dörtlük bir tesise sahibiz. Genç yeteneklerle her alanda güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Burada bir aile ortamı kurduk. İnşallah bu tesislerin karşılığını biz de Türk futboluna yeni isimler ve başarılar kazandırarak vermiş olacağız.”