Ramazan ayına yetiştirilmesi planlanan Sakaryapark’ta yer alan sosyal tesisler ihaleye çıkıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Düğün salonu, restoran ve kafeteryalardan oluşan sosyal tesislerin ihalesini 12 Haziran Perşembe günü gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen şehrin rüya projesi Sakaryapark, açılış için gün sayarken, park içerisinde yer alan sosyal tesisler ihaleye çıkıyor. 12 Haziran Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek ihaleler ile ilgili açıklamalarda bulunan Oktar, “Rekreasyon alanımızın ilk etabında yer alan düğün salonu, restoran ve kafeteryaların 118 aylığına kiralanması için ihaleye çıkıyoruz. Tesislerin aylık kira muhammen bedellerini belirledik. Açık teklif usulü ile yapılacak ihaleye katılmak isteyen özel ve tüzel kişiler Devlet İhale Kanunu’na göre hazırlayacakları evrakları ihale günü saat 14:00’a kadar Gelirler Şube Müdürlüğü’ne belge karşılığında teslim edecek. İhalelerimiz ise 14:30’da başlayacak” diye konuştu.