Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Sakaryalı Yazar-Öğrenci Buluşmaları’ programıyla devam etti. Program kapsamında Yazarlar Sapanca’da farklı okullarda öğrenciler ile bir araya gelerek yazdıkları şiirlerden, neden şiir yazdıklarından bahsederek, öğrencilerin kitaplarını imzaladılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Ocak Kültür ve Sanat Etkinlikleri Sapanca ilçesindeki lise okullarında gerçekleştirilen ‘Sakaryalı Yazar-Öğrenci Buluşmaları’ programı ile devam etti.

Öğrencilere yazarlık anılarından bahsettiler
Yazar Hasan Topçu Sapanca Anadolu Lisesinde okursever öğrencilerle bir araya gelerek muhabbet etti, deneyimlerinden ve nasıl şiir yazdığından bahsederek öğrencilerle beraber şiir okudu. Yazar Kadir Korkut, Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerle bir araya gelerek yazdığı kitaplardan bahsetti ve kitaplarını imzalatmak isteyen öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Yazarımız Leyla Yıldız Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kitapsever öğrencilerle buluşup yazdığı şiirlerden ve hayatından bahsetti. Yazar Dr. Serhat Demirel, Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle bir araya gelerek kitaplarından bahsedip sorulan sorulara cevap verdi. Sakaryalı Yazar Umut Sezer, Şehit Albay Güner Ekinci Anadolu İmam Hatip Lisesinde sanatsever öğrencilerle bir araya gelerek şiirlerini nasıl yazdığından bahsetti.