Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sakarya’da gerçekleşecek olan 2020 Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası’nın ulaşım sponsorluğunu Türk Hava Yolları üstlendi.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşecek olan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından organizasyonu sağlanacak 2020 Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası’na Türk Hava Yolları (THY) ulaşım ana sponsoru oldu. Bu sponsorlukla 2020 ve öncesinde yapılacak olan uluslararası yarışmaların ulaşımı Türk Hava Yolları ile sağlanacak. Dünya üzerinde milyonlarca insana ulaşan canlı yayın potansiyeli ile ülkemiz adına bir spor ve turizm projesi olan bisiklet sporu, Büyükşehir Belediyesi’nin Ayçiçeği Bisiklet Vadisi gibi dünya çapındaki projesi ile tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başarmıştı. Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli firmalarından olan Türk Hava Yolları’da bu spora kayıtsız kalmayarak ulaşım sponsoru olarak önemli bir destek sağladı.