Sakarya Büyükşehir Belediyesi 2020 – 2024 stratejik plan çalışmalarında sona doğru geldi. Toplantıya katılan Başkan Yüce “Şehrimizin marka değerini arttıracak ve geleceğin şehirleri arasında yer almasını sağlayacak çalışmalarımızda çok şükür sona doğru geliyoruz. Rabbim çıktığımız yolda bize kolaylıklar nasip etsin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2020 – 2024 stratejik plan çalışmaları toplantısına katıldı. Strateji geliştirme ekibi ve 18 adet alt çalışma grubu yoğun bir mesaiyle çalışarak şehrin ihtiyaçlarını dış paydaş çalıştayı ile belirledi. Belirlenen tüm ihtiyaçlar için devletin üst politikası ve belediyenin yapması gereken faaliyetlerin analizleri yapıldı. 2 gün süren toplantıda ihtiyaçlara ve önceliklere karşı bir hedef politikası belirlenerek, önümüzdeki 5 yıllık süre için amaç, hedef, performans, proje, faaliyet, maliyet hesaplamaları yapıldı.

5 yıllık yol haritası
Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin marka değerini arttıracak ve geleceğin şehirleri arasında yer almasını sağlayacak çalışmalarımızda çok şükür sona doğru geliyoruz. Şehrimizde yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz dış paydaş çalıştayının ardından 5 yıllık yol haritamızı belirlemek için ekibimizle buluştuk. Yapacağımız çalışmalarda önceliğimiz her zaman şehrimiz ve hemşehrilerimiz olacak. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve önceliklerini en hızlı ve en etkili şekilde çözebilmek için gereken adımları atacağız” dedi.

Sakarya geleceğin şehri
Şehrin menfaatlerini her zaman en önde tuttuğunu belirten Başkan Yüce, “Sakarya, inanıyorum ki geleceğin şehirleri arasında yer alacaktır. Her geçen gün yükselen marka değeriyle bölgenin hızla yükselen şehri olacaktır. Bizim tüm mücadelemiz her zaman Sakarya için olacaktır. 2 gün boyunca personelimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz 2020 – 2024 stratejik plan çalışmaları toplantısında yapılması gereken her hizmeti en ince detayına kadar inceledik, maliyetlerini hesapladık. İhtiyaçlarımızı ve önceliklerimizi devletimizin üst vizyon politikalarına uyumlu bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Biz her zaman Sakarya’ya hizmetkâr olduk ve olmaya devam edeceğiz. Rabbim şehrimiz için çıktığımız bu yolda bize kolaylıklar nasip etsin” ifadelerinde bulundu.