Ramazan ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek Sakarya Park’a vatandaşlar rahat bir şekilde ulaşacak. 1 ve 4 numaralı Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin yanı sıra Küpçüler hattına ait 20 araç da Sakaryalıları şehrin rüya projesine taşıyacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, şehrin rüya projesi Sakarya Park açılışı için gün sayıyor. Ramazan ayında birbirinden renkli etkinliklerle kapılarını açacak, yeşil ve maviyle iç içe huzur akşamlarında Sakaryalıları buluşturacak Sakarya Park’a ulaşım belediye otobüsleri ve minibüslerle sağlanacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sakarya Park’a vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin 1 ve 4 numaralı otobüsleri ile rahat bir şekilde ulaşabilecek. Gar Meydanı – Küpçüler Hattına ait 1 numaralı otobüs, Gar Meydanı durağından hareket ederek, Yeni Bosna ve Adnan Menderes Caddesi, Yeni Camii, Sakarya Caddesi, Patatesi Hali, Küpçüler Kavşağı, Küpçüler Caddesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Jandarma ve Et Balık duraklarının ardından Sakarya Park’a ulaşacak”.

1 ve 4 nolu otobüsler ve minibüsler
“Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 numaralı otobüs ise Kampüs Durağı’ndan hareket ederek, Mavi Durak, Bağlar Caddesi, Serdivan Karakolu, Çark Caddesi, Mobilyacılar Çarşısı, Atatürk Lisesi, Sedat Kirtetepe Caddesi, Şal Sokak, Gar Meydanı, Sakarya Emniyet Müdürlüğü, Atatürk Sanayi Sitesi ve ADA AVM duraklarının ardından Sakarya Park’a ulaşacak. Vatandaşlarımız www.sakarya.bel.tr üzerinden veya telefonlarından SAKUS Uygulaması ile otobüslerimizin anlık konumlarına ulaşabilecek. Ayrıca Küpçüler Minibüs Hattı’na ait 20 araç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi önünden 5'er dakika ara ile hizmet vermeye devam edecek” ifadeleri kullanıldı.