Büyükşehir Belediyesi salgınla mücadelede büyük bir özveriyle çalışan bin 200 sağlık çalışanına yemek ikramında bulundu. Başkan Ekrem Yüce, “Ülkemiz gelişmiş sağlık altyapısına, sonsuz güven duyduğumuz sağlık ordusuna sahip. Bugün de bizler için büyük bir fedakarlık örneği gösteren sağlık çalışanlarımıza ufakta olsa ikramda bulunmak, onlara moral vermek istedik. Bu vesileyle sağlıkta ortaya konulan eşsiz mücadeleyi bir an olsun aklımızdan çıkarmayalım, tedbirlere ve kurallara uyalım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadelede büyük bir özveri ve gayret gösteren bin 200 sağlık çalışanına öğle yemeği ikram etti. Başkan Ekrem Yüce’nin talimatıyla hazırlanan yemekler belediye ekipleri tarafından sağlık çalışanlarına takdim edilirken; büyük bir fedakârlık gösteren, toplumun sağlığı için mücadele eden, evlerinden, ailelerinden, çocuklarından uzak kalan tüm sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını belirten Başkan Ekrem Yüce, “Birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden geleceğimiz salgın dolayısıyla gece gündüz demeden gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarına minnettarız” dedi.

Sağlık çalışanlarının yanındayız
Başkan Ekrem Yüce, sağlık çalışanlarının dün olduğu gibi bugün ve yarın da yanlarında olacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede seferberlik halindeyiz. Çok şükür ülke olarak gelişmiş sağlık altyapısına, sonsuz güven duyduğumuz sağlık ordusuna sahibiz. Elbet bugünleri de geride bırakacağız. Ancak akıllarda kalan birlik beraberliğimiz, dayanışma ve paylaşma ahlakımız olacak. Bugün de bizler için büyük bir fedakarlık örneği gösteren sağlık çalışanlarımıza ufakta olsa ikramda bulunmak, onlara moral vermek istedik. Bu vesileyle sağlıkta ortaya konulan eşsiz mücadeleyi bir an olsun aklımızdan çıkarmayalım, tedbirlere ve kurallara uyalım. Temas mesafe ve izolasyonu elden bırakmadan, koronavirüsle mücadeleyi ortak sorumluluk duygusuyla yürütelim” diye konuştu.