Şehri nehir ile buluşturacak, Sakarya’nın turizm potansiyelini daha da arttıracak Sakaryapark projesinin ilk etabında çalışmaların hızlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehrimizin rüya projesinin birinci etabını Ramazan ayına yetiştireceğiz” dedi.

Şehrin rüya projesi Sakaryapark tamamlanıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu ile Sakarya Köprüsü arasındaki bölgeye hayata verecek rekreasyon projesinin 120 dönümlük ilk etabında çalışmalar hızlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Sakaryapark rekreasyon projesinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Şehrimizin rüya projesinin birinci etabını Ramazan ayına yetiştireceğiz” diye konuştu.

Çalışmalar tamamlanıyor
Oktar, “Alanda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Restoran, kafeterya, park ve spor alanları, amfi tiyatro, yürüyüş yolları ve piknik alanlarının yapımı da büyük ölçüde tamamlandı. Necip Fazıl Anıtında ise montaj çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizi Sakarya Nehri ile buluşturacak projemizde devam eden çalışmalarımızı bir ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. İnşallah Ramazan ayı içerisinde Sakaryapark’ı hemşerilerimizin kullanımına açacağız” şeklinde konuştu.