Taşlık Mahallesi’nde ikamet eden Remziye Aykanat ve oğlu için inşa edilen yeni evde çalışmalar tamamlanıyor. Ahmet Öksüzoğlu, “Ekiplerimiz tarafından inşa edilen yeni evin dış cephesi tamamlandı. İnce işçilikleri ise devam ediyor. İnşallah haftaya eşya takımlarının gelmesiyle Remziye teyzemiz yeni evine kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak Remziye teyzemizin yeni evinde sağlık ve mutluluk dolu bir ömür geçirmesini diliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taşlık Mahallesi’nde ikamet eden Remziye Aykanat ve oğlunun daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmesi için başlattığı yeni ev çalışması tamamlanıyor. Mevcut evin yanında inşa edilen ve kısa süre sonra sıcak bir yuvaya kavuşacak olan Remziye Aykanat ve oğlu için Başkan Toçoğlu talimat vermiş, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı hemen çalışmaları başlatmıştı. Gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti.

Tamamlanıyor
Konuşmalarına devam eden Öksüzoğlu, “Remziye teyze ve oğlu için yapımına başladığımız evin çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayacağız. İnşallah Remziye teyzemizin yaşamını daha güzel koşullarda devam ettirebilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Ekiplerimiz tarafından inşa edilen yeni evin dış cephesi tamamlandı. İnce işçilikleri ise devam ediyor.  İnşallah haftaya eşya takımlarının gelmesiyle Remziye teyzemiz yeni evine kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak Remziye teyzemizin yeni evinde sağlık ve mutluluk dolu bir ömür geçirmesini diliyoruz ” ifadelerine yer verdi.