Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Etkinlikleri Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından Pinhani’nin konseri ile devam etti. Pinhani’nin sahne performansı büyük beğeni toplarken; izleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri Türkiye’nin sevilen gruplarından Pinhani’nin Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konseri ile devam etti. Kongre merkezinde gerçekleşen konserde grup sahne performansıyla izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. İzleyenlerin alkışları ve katılımlarıyla unutulmaz bir konser gecesi yaşanırken Pinhani’nin sahne performansı büyük beğeni topladı. Görsel şovlar eşliğinde en beğenilen şarkılarını seslendiren Pinhani grubu konser sonunda geceye katılan herkese teşekkür etti.