Büyükşehir Belediyesi Mahallemde İftar Var buluşmaları, Pamukova ile devam etti. İlçenin Ankara Caddesi boyunca kurulan iftar sofralarında yüzlerce Pamukovalı oruç açtı. İftarın ardından gerçekleştirilen Orta Oyunu ve Meddah gösterilerine ise minikler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ etkinliklerinde, bu ayki 15. buluşma Pamukova’da gerçekleştirildi. Ankara Caddesi boyunca kurulan gönül sofralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın ve yüzlerce Pamukovalı misafir edildi.

Toçoğlu masaları tek tek dolaştı
Pamukova Buluşması, İstanbul Beykoz Riva Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir’in Kur’an tilavetleriyle başladı. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, iftar sofralarında misafir edilen Pamukovalılarla bir araya geldi. Masaları tek tek dolaşan Başkan Toçoğlu, vatandaşların birlik ve beraberlik ayı Ramazan’ını tebrik ederken, gelecek Ramazan Bayramı’nın da tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Gösterilere yoğun ilgi
Okunan ezan ile Pamukova Buluşması’na katılan yüzlerce vatandaş aynı sofralarda oruç açtı, birliğe, beraberliğe, İslam âlemine dualar etti. İftarın ardından ise Pamukovalı minikler için hazırlanan Orta Oyunu ve Meddah gösterilerine ilgi yoğun oldu. Çocuklar, hikâyeleri büyük bir dikkatle dinledi, gölge oyunlarını keyifle izledi.