Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel sinema gösterimlerinde Fransız yapımı ünlü ‘Bisikletli Çocuk’ filmi Sakaryalı sinemaseverler ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, Dünya Sinemasında seçme film gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, başrolünde Thomas Doret ve Cécile De France'ın yer aldığı Fransız yapımı ünlü ‘Bisikletli Çocuk’ filmi Sakaryalı sinemaseverler ile buluştu. Aileleri ve sevdikleri ile film izleme ayrıcalığını yaşayan sanatseverler keyifli bir geceyi geride bıraktı. Yapılan açıklamada, ücretsiz olarak düzenlenen özel sinema gösterimlerinin ay boyunca her Perşembe günü devam edeceği belirtildi.