Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Türk müziğinin usta ismi Özdemir Erdoğan Sakaryalı sevenleri ile buluştu. Ziya Taşkent Konser Salonu’nun ev sahipliği yaptığı konserde müzik dolu bir gece yaşandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Türk müziğinin usta ismi Özdemir Erdoğan Sakaryalı sevenleri ile buluştu. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleşen konserde Erdoğan, en beğenilen eserlerini kültür sanat dostlarının beğenisine sundu.

Erdoğan’a Tam Not
Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir Erdoğan, gerçekleştirilen konser için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nden eserlerin yer aldığı geniş repertuar konseri dinlemeye gelen Sakaryalılardan tam not aldı. Konserin sonunda Özdemir Erdoğan ayakta alkışlanırken; Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk Erdoğan’a teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.