Otobüsler Hafta Sonu da Çalışacak

Korucuk’un ulaşım sorunları Büyükşehir’de masaya yatırıldı. Korucuk’taki ada başkanları ile Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Genel Sekreter İbrahim Pehlivan, “Korucuk bölgesindeki ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturmak adına başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Bir süredir Korucuk ada başkanlarıyla, muhtarlarla ve Korucuk’ta ikamet eden vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmeler çerçevesinde alınan kararlar tek tek hayat geçiriliyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda da geldiğimiz nokta masaya yatırıldı. Bilindiği gibi Korucuk’taki güzergâhları dört hatta ayırdık. Bu sayede mahalle içinde seyahat süresi kısaldı. Merkeze daha çabuk erişim sağlandı. Sefer sayıları karşılıklı artırıldı. Araçlar daha uzun hale getirildi. Araçlarımızın tamamı klimalı oldu. Şoförlere çeşitli eğitimler veriliyor. Korucuk’taki bütün duraklar yenilendi. Şikâyet telefonları yazıldı. Denetimler sıklaştırıldı. Bugün de bazı kararlar aldık. Mahalle içinde yeni hatlar kuruyoruz. Sağlık ocağı, cami, okul gibi yerler için iç hatlar kuruluyor. Eğitim programları başlıyor. Belediye otobüsleri 21.00’dan sonra ve hafta sonları hizmet verecek” dedi.