Koronavirüs ile mücadeleye devam eden Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü tarafından sağlık kontrolü amaçlı otobüs şoförlerinin ateşleri ölçüldü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Belediye otobüs şoförlerinin her gün ateş ölçümleri yapılıyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın açıklamasına göre, “Personelimizin sağlığı bizim için çok önemli. Her gün direksiyon başında vatandaşımızın ulaşımını sağlıyorlar. Koronavirüsü ile mücadele kapsamında önlemlerimizi otobüslerin içerisinde aldık. Maskesiz yolcu taşımamakla birlikte şoförlerimizin güvenliğini de şoför koltuklarının çevresini şeffaf brandayla kapladık. Ulaşımda yüksek oranda düşüş olduğunu görüyoruz. Salgın sürecinde hem şoförlerimiz için hem de vatandaşımız için Koronavirüs ile ilgili tüm tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz. Yine de yolcularımızın zorunda olmadıkça sokağa çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmamalarını önemle rica ediyoruz” ifadelerinde bulunuldu.