Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında otizmli çocuklar ve aileleriyle kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Sapanca’da gerçekleştirilen etkinlikte otizmli Ahmet Selim Akdağ gitar çalıp şarkı söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü programı kapsamında otizmli çocuklar ve aileleri kahvaltıda bir araya geldi. Etkinlikte otizmli Ahmet Selim Akdağ gitar çalıp şarkı söylerken arkadaşları ise şarkılara eşlik edip keyifli vakit geçirdiler. Programda konuşan anne Reyhan Akdağ otizmli çocukların Allah’ın emaneti olduğunu söylerken duygusal anlar yaşandı. Programın sonunda hocaları ve aileleriyle birlikte fotoğraf çekilen otizmli çocuklar çok mutlu olduklarını ifade ettiler.