Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Sonsuz Yineleme’ resim sergisi Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatçı Yahya Bağcı’nın özgün eserlerinden oluşan sergi, 30 Mart Pazartesi gününe kadar OSM’de ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat Etkinlikleri, Yahya Bağcı’nın özgün eserlerinden oluşan ‘Sonsuz Yineleme’ resim sergisinin açılışı ile başladı. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda sanatçı Bağcı’nın eserleri kültür sanat dostlarının büyük beğenisini kazandı.

Büyükşehir’e Teşekkür
Eserlerini Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağcı, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Programın devamında Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, sanatçı Yahya Bağcı’ya teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti. Ofis Sanat Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Sonsuz Yineleme’ resim sergisi 30 Mart Pazartesi günü kadar ziyaret edilebilecek.