Öğrenciler Ücretsiz Taşınacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) döneminde adaylara ücretsiz ulaşım imkânı sunmaya devam ediyor. Bir hafta aralıkla yapılacak üniversiteye giriş sınavlarının 4 gününde de adayların herhangi bir ulaşım sıkıntısı çekmemesi için ücretsiz seyahat yapabileceklerini belirten Daire Başkanı İsmail Yolcu, “Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin sınav dönemlerinde herhangi bir ulaşım sıkıntısı çekmemesi adına çalışmalar yapıyoruz. 15 -16 -22 -23 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavlarına katılacak olan öğrencilerimizi bu yıl da ücretsiz taşıyacağız. Öğrencilerimiz sınav günleri Belediyemize ait otobüslere bindiklerinde Sınav Giriş Belgelerini Şoförlerimize ibraz etmek suretiyle ücretsiz seyahat edebilecekler. LYS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor ve hedefledikleri yüksek öğrenim bölümlerine yerleşmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.