Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Erenler Fatih Caddesi ile Türbe Caddesi’nde asfalt çalışmaları gerçekleştirilecektir. 21 Temmuz Salı ile 25 Temmuz Cumartesi günleri arasında bölgede araç ulaşımı alternatif güzergâhlardan sağlanacaktır” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak 16 ilçe ve şehir merkezinde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda altyapı ve kaldırımları yenilenen Erenler Fatih Caddesi ile Türbe Caddesi’nde asfalt çalışmaları gerçekleştirilecektir. 21 Temmuz Salı ile 25 Temmuz Cumartesi günleri arasında bölgede araç ulaşımı alternatif güzergâhlardan sağlanacaktır. Trafik işaret ve işaretçileri bölgede konuşlandırılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.