Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinde ‘Nisan Takvimi’ açıklandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinliklerinde ‘Nisan Takvimi’ açıklandı. Konferanslardan konserlere, sergilerden tiyatro gösterimlerine kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılarla buluşturan takvimde Nisan ayı da dolu dolu geçecek. Nisan ayında Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası güncel repertuarıyla kültür sanat dostlarıyla bulaşacakken; ‘Kültür ve Siyasette Gençlik’ isimli konferans Erol Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. Nisan ayının öne çıkan bir diğer etkinliği ise önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı ‘Hazreti Peygamberi Sanatla Anlamak’ sempozyumu olacak. Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri İzmir Devlet Tiyatrosu’nun ‘Şahane Düğün’ isimli tiyatrosuyla başlayacak.

Nisan 2017 Kültür Sanat Takvimi için tıklayınız