Büyükşehir Mutfak Atölyesi’nde kursiyerler Türk ve Dünya Mutfağı’na ait birçok lezzeti usta eller eşliğinde masalara servis etmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren SAMEK’lerde eğitimler farklı merkezler ve branşlarda devam ediyor. Yeni dönemde faaliyete geçen Mutfak Atölyesi de birbirinden renkli ve lezzetli tatların ortaya çıkmasına olanak sağlıyor. Hanımların atölyeye olan ilgilerinden memnun olduklarını aktaran Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, Türk ve Dünya mutfağına ait birçok lezzetin atölyedeki usta eller tarafından hazırlandığını belirtti.

3 Branşta Eğitim
Kama açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Yeni dönemde ilk kez faaliyete geçmiş olmasına rağmen atölyemize önemli ölçüde bir ilgi var. Hanım kardeşlerimiz, usta aşçılar ile birlikte farklı tatları hazırlıyorlar. Aşçı Çırağı, Pasta Yapımı ve Sunumu ve Türk ve Dünya Mutfağı’ndan Uygulamalar olarak 3 branşta eğitimlerimiz bulunuyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de katılımcılarımız daha farklı lezzetler hazırlamaya devam edecekler.”