MÜSİAD EXPO 2020’de Büyükşehir Belediyesi olarak stant kurduklarını ifade eden Başkan Yüce, “Sakarya Büyükşehir olarak bizde kendi standımız kurduk ve yurt dışından gelen misafirlerimize hem Sakarya’yı tanıtıyor hem de Fidan A.Ş ve Belpaş gibi iştiraklerimizin ürünlerini tanıtıyoruz. Böyle etkinliklerin ülke ekonomimize katkı sağlamasını diliyor, katılım sağlayan başta Sakaryalı firmalar olmak üzere herkese hayırlı günler diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MÜSİAD tarafından 2 yılda bir kurulan MÜSİAD EXPO 2020’ye katıldı. İstanbul Beylikdüzü’nde 70 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen EXPO alanına 400’ün üzerinde firma katılırken, Sakarya’dan da 13 firma katıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi alanda bulunan tek Büyükşehir olma özelliğine sahip. Başkan Yüce, Sakarya’dan gelen firmaları teker teker gezerek kurulan stantlarını bilgilerini aldı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ekonomiye katkı sağlayacak bir fuar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin de fuarda bir stant kurduğunu belirten Başkan Ekrem Yüce, “Tüm Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın kendi ürünlerini tanıttığı çok önemli bir fuarda bizimde yer alıyor olmamız gerçekten gurur verici. Bu tarz birliktelikler sayesinde hem yurt içi hem de yurt dışından birçok firma ile anlaşmalar yapıp yeni işbirlikleri sağlamış oluyoruz. Üretimden iş istihdamına kadar her şeyi içinde barındıran bu alanda ülkeler arası ortak yatırım da söz konusu. Sakarya Büyükşehir olarak bizde kendi standımız kurduk ve yurt dışından gelen misafirlerimize hem Sakarya’yı tanıtıyor hem de Fidan A.Ş, Sera A.Ş ve Belpaş gibi iştiraklerimizin ürünlerini tanıtıyoruz. Böyle etkinliklerin ülke ekonomimize katkı sağlamasını diliyor, katılım sağlayan başta Sakaryalı firmalar olmak üzere herkese hayırlı günler diliyorum” dedi.