Büyükşehir ‘Mobil Etkinlik Tır’ı ramazanın coşkusunu ilçelere taşımaya devam ediyor. Mehter gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Tuzsuz Deli Bekir ve Nasrettin Hoca gibi gösteriler ilçe meydanlarında minik izleyicilerle buluşuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Mobil Etkinlik Tırı Ramazan’ın coşkusunu ilçelere taşımaya devam ediyor. Mehter gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Tuzsuz Deli Bekir ve Nasrettin Hoca gibi gösteriler ilçe meydanlarında minik izleyicilerle buluşuyor. Mobil Etkinlik Tırı’nın son durakları Ferizli, Taraklı, Kocaali, Arifiye ve Pamukova oldu. Düzenlenen etkinliklere minikler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Aynı zamanda etkinliklere katılan çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Ramazan boyunca gösterilerin devam edeceği Mobil Etkinlik Tırı’nın sonraki durakları ise 12 Haziran Pazartesi Camili, 13 Haziran Salı Sapanca, 14 Haziran Çarşamba Hendek ve 15 Haziran Perşembe Karapürçek olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mobil Etkinlik Tırımızın ilçelerde gerçekleştirdiği programlarımıza tüm çocuklar davetlidir” ifadelerine yer verildi.