Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Resim, Mutfak, Maket ve Becerikli Eller sınıfı öğrencileri Anneler Günü’nü anlamlı etkinliklerle kutladı. Minik öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları birbirinden farklı hediyeleri annelerine sundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Resim, Mutfak, Maket ve Becerikli Eller sınıfı öğrencileri Anneler Günü’nü anlamlı etkinliklerle kutladı. Minik öğrenciler derste öğrendikleriyle annelerine hediyeler hazırladılar. Resim sınıfı öğrencileri annelerine resim, Mutfak sınıfı öğrencileri pasta, Maket sınıfı öğrencileri kupa bardak ile çay fincanı ve Becerikli eller sınıfı ise keçeden çiçek buketi yaptılar.

Baş tacı annelerimiz
Anlamlı etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Annelerimizi yılın bir günü değil her günü baş tacı edilmeye layıktır. Elleri öpülesi annelerimizi her gün her an hatırlayıp ilgilenmeliyiz. Bu manayla tüm annelerimizin gününü kutlarım” diye konuştu.