1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri Çark Caddesi’nde gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşü ile devam etti. Bayraktar, “Şehir Paylaşmaktır’ sloganıyla başlatılan çalışmaya Zabıta Haftası’nda hazıladığımız ‘Kaldırımları İşgal Etmiyorum’, ‘Çevremi Kirletmiyorum’, ‘Trafik Kurallarına Uyuyorum’, ‘Dilencilik Meslek Olmasın’ gibi dövizlerle Çark Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz yürüyüşle destek gösterdik. Tüm hemşehrilerimize ve minik zabıtalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’ dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Eser İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri ile Çark Caddesi’nde vatandaşlara karanfil dağıtıldı, öğrenciler hazırladıkları dövizlerle farkındalık oluşturdular. Minik Zabıtalar; vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken; etkinlik sonunda hediyelerini de Zabıta Teşkilatı üyelerinin elinden aldılar.

7/24 görev başındayız
1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Zabıta Haftası dolayısıyla bir farkındalık oluşturmak istediklerinin altını çizen Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, “Toplum yaşantısında hassasiyet gösterilmesi gereken konulara minik zabıtalarımızla dikkat çektik. Büyükşehir Belediyemiz tarafından ‘Şehir Paylaşmaktır’ sloganıyla başlatılan projeye Zabıta Haftası’nda hazıladığımız ‘Kaldırımları İşgal Etmiyorum’, ‘Çevremi Kirletmiyorum’, ‘Engelli Yollarına Aracımı Park Etmiyorum’, ‘Trafik Kurallarına Uyuyorum’, ‘Dilencilik Meslek Olmasın’ gibi dövizlerle Çark Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz yürüyüşle destek gösterdik. Vatandaşlarımıza bilgi paylaşımında bulunarak karanfil dağıttık. Bizlere yürüyüşümüz boyunca destek gösteren hemşehrilerimize, minik zabıtalarımıza teşekkür ediyorum. Zabıta teşkilatı olarak şehrimizin huzuru ve güvenliği için 7/24 görev başındayız” dedi.