Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Nasıl Yapılır?’ Projesi’nde minik maceraperestlerin son adresi Başoğlu Karavan oldu. Karavanların üretim serüvenine tanıklık eden minik öğrenciler keyifli bir günü daha geride bıraktılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı tarafından başlatılan ‘Nasıl Yapılır?’ projesi kapsamındaki geziler tüm hızıyla sürüyor. Yaşayarak Öğrenme Kulübü öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirilen gezilerde öğrenciler birbirinden çeşitli konularda ve alanlarda yaşayarak öğrenmenin ayrıcalığını yaşıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinlikte minik maceraperestlerin yeni adresi Başoğlu Karavan firması oldu. Karavanların imalatını ve iç dizaynlarını yakından görme fırsatı elde eden öğrenciler karavanların nasıl üretildikleri hakkında da bilgi sahibi oldular. Başoğlu Karavan firmasının yetkilisi Altuğ Başoğlu Karavanların üretilme serüvenini anlatarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Üretim tesislerini gezerek merakla karavanları inceleyen maceraperestler ise mutluluklarını gizleyemedi. Macera Park yetkililerinden yapılan açıklamada; “Yaşayarak öğrenmeye dayalı gezilerimiz önümüzdeki haftalarda devam edecek. ‘Nasıl Yapılır’ projesinde çocuklarının yer almasını isteyen vatandaşlarımız 221 40 60 nolu telefondan başvuru yapabilirler” ifadeleri yer aldı.