Büyükşehir Mutfak Atölyesi öğrencileri Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin ortaya konduğu SAMEK Mutfak Atölyesi’ni ziyaret etti. Minik aşçılar İspanyol Mutfağının en ünlü lezzetlerini SAMEK kursiyerlerinden öğrendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Mutfak Atölyesi öğrencileri ziyaretlerine devam ediyor. Minik aşçıların bu kapsamdaki son ziyareti Büyükşehir Belediyesi tarafından SAMEK kursiyerlerinin kullanımına sunulan Mutfak Atölyesi oldu. Öğrenciler SAMEK kursiyerlerinden İspanyol Mutfağının en ünlü lezzetlerinin tarifini aldı. Fajita yapmak için kolları sıvayan minikler, hamur açtı, diğer işlemleri tamamladı ve birbirinden renkli tabakları servise sundu. Ziyaret renkli görüntülere de sahne oldu.

Ziyaretlerimiz Devam Edecek
Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar ziyaret programları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu ziyaretleri seri haline getirdik. Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulübü üyelerimiz ile bugün de SAMEK Mutfak Atölyesini ziyaret ettik. Önümüzdeki hafta ise İHH Yardım Mutfağını ziyaret edeceğiz. Öğrencilerimizin aldıkları eğitimleri pratiğe dönüştürmelerini çok önemsiyoruz. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.